Formulari de contacte

 

Com hem comporto en una sessió fotogràfica?


Ser puntual sembla una cosa lògica, però no imagineu el que pot suposar en cost econòmic i malestar en una sessió de fotos, no cal dir que no presentar-se sense avisar, ja no té nom...
Cal estar ben informat/da sobre el tipus de fotos i el tipus de roba que es farà servir així com d'altres dades per no trobar-nos en una situació desagradable. Imagineu-vos que la sessió inclou algun nu o semi nu... Aneu amb compte amb els fotògrafs no professionals per evitar sorpreses...

És important no posar males cares als maquillatges i pentinats, ni a la roba que ha estat escollida pels estilistes si n'hi ha. Maquilladors i perruquers treballen més còmodes quan els models són agradables al tracte, així que tractar-los bé influirà en què sortiu espectaculars.

Mentre dura cada canvi de maquillatge i / o pentinat, és important saber quin canvi de roba anirà a continuació, i així anar pensant en les poses i cares que donareu al fotògraf.

Portar una mica de beure i menjar en una bossa és una bona idea, ja que no sempre hi ha càtering a les sessions i podeu passar gana o set, per descomptat cal anar ben alimentat a les sessions per treballar a gust. Si una agència o fotògraf us diu el contrari i argumenta que s'infla la panxa, senzillament, deixeu de treballar amb aquesta agència o fotògraf. Si en una sessió llarga es fa una parada per a esmorzar o dinar, mengeu el que desitgeu.

Tingueu una comunicació constant amb el fotògraf, per saber si el que esteu donant al posar és el que desitja, o podeu millorar-ho.

Si teniu una hora límit en què heu de marxar, ho heu de comunicar abans de la sessió.

La qualitat humana és més important que sortir guapos/es a les fotos. Un model només creix professionalment quan amplia contactes i clients, i això s'aconsegueix amb una bona actitud, treballar amb algú que es comporta positivament és més fàcil que amb algú que tan sols té bellesa.

Tots els fotògrafs tenim molta comunicació abans i després de cada sessió amb l'agència que ens ha enviat el/la model, si no és puntual o s'ha comportat d'una manera inadequada, segurament, no tornarà a treballar amb aquest fotògraf però tampoc amb aquesta agència. Aneu amb compte amb això.

Segurament, hem deixo coses així que ben aviat en seguim parlant...



C/ d'Avall, 32 - 25600 Balaguer

C/ Jacint Verdaguer, 17 - 25250 Bellpuig
Tel: 973320123 / 651999930
info@fotomiratge.com / www.fotomiratge.com


Total comment

Author

Unknown

0   comentaris

Cancel Reply