Formulari de contacte

 

Olympus PEN

L'original Olympus PEN-F va sortir al carrer en 1963. Construïda per a pel·lícula de 35mm i que ràpidament va guanyar seguidors gràcies al seu disseny bonic, simple i de petites dimensions. A més a més aconseguir 70 imatges en un rodet de pel·lícula de 36, probablement no li feia cap mal. Ara, 53 anys més tard, el PEN-F està de tornada.





La reencarnació digital de la pel·lícula de 35 mm Olympus PEN-F no pretén substituir l'actual Olympus E-P5, sinó que llisca pròxima a ella com l'opció 'premium' a la família PEN. Un visor electrònic OLED integrat de 2.360.000 punts i la major resolució de sortida de qualsevol cos Olympus fins a la data, que compta amb un sensor de 20MP de Quatre Terços (probablement el mateix que hem vist a la Panasonic Lumix DMC-GX8).



Llançada específicament per atraure el públic del carrer i el disseny conscient a la recerca d'una càmera retro-estil i els controls-telèmetre fan de la PEN-F una càmera ben bonica.








Amb un preu de 1.200 euros -només el cos- sembla que la Pen-F opta a situar-se en un segment mitjà alt, pensant en usuaris decidits a pagar una mica més a canvi d'un disseny molt atractiu. I de prestacions, és clar, encara que la majoria d'elles ja poden trobar-se en altres models més econòmics de la pròpia signatura.
Aconseguirà aquesta Pen-F fer-se un lloc amb l'estupenda OM-D E-M5 Mark II disponible per menys de 800 euros?
 Aviat ho sabrem.


C/ d'Avall, 32 - 25600 Balaguer
C/ Jacint Verdaguer, 17 - 25250 Bellpuig
Tel: 973320123 / 651999930
info@fotomiratge.com / www.fotomiratge.com






Total comment

Author

Unknown

0   comentaris

Cancel Reply